Korkade argument

Lägger in mitt inlägg från bloggen här också:

Det är många tivivelaktiga argument som flyger fram och tillbaka i soppan runt spektaklet som kommer utspelas i början av oktober nästa säsong.

Ett av de mest korkade FÖR är att det blir ett skånskt lag mot ett NHL-lag. Det är det itne. Hade det varit det ahde det KANSKE varit annat ljud i skällan.
Ja, det är ok att man spelar TV-pucken under Skånes fana. Det är kul och traditionsrikt.
Varför är det ok att Röglespelare och Malmöspelare spelar ihop där?
Det är för att det ENDAST är SKÅNINGAR som spelar där.
Att det sedan fylls upp med storheter från Jonstorp till stora delar gör inte saken sämre. Andra lag är inblandade men det stora abert är att det just som sagt är killar från SKÅNE.
Nu blir det importer och spelare från andra delar av landet som man i det aktuella läget kan förknippa med respektive klubb och inte landskapet.

Ska man klara av att göra en match av detta slaget bör man lägga fram förslaget hos fansen. Lyssna på kritiken OCH förbättringsförslagen, och sedan köra ja jävlar i det.

Varför Rögle går med, vilket jag redan påpekat, i en satsning som bara drar mer folk till Malmös hemmamatcher och där unga knattar förknippar Malmö med NHL-matcher övergår mitt förstånd. Man tjänar en liten hacka nu för att framöver förlora desto mer.
ÄR detta inte första steget mot en gemensam skånsk klubb så är det organisations- ekonomiskt- traditions- och kulturmässigt fel, fel, fel för att travestera Brasse.
ÄR det för en gemensam klubb är det än mer fel per definition.
Argumentet att Rögle BK vinner ekonomiskt på detta må ha validitet idag men inte i en inte allt för avlägsen morgondag.

Den största konkurrenten i regionen ska man alltså hjälpa ekonomiskt- talang och PR-mässigt. Märkliga äro vissa slut(engelskt uttal tack)ledningar.

Experter; kamma till er och tänk efter innan ni ränner Malmös och stora ekonomiska krafters horgatlopp. Det är dock som vanligt att man säljer sig på diverse sportsidor. Att jobba på Reeperbahn och vissa sportredaktioner ter och verkar vara väldigt likt varandra. Det kan ni inte argumentera emot.

Att anklaga folk som kommer gå och titta för att inte älska Rögle är ett argument som behöver modifieras en hel del.
Kärlekens uttryck tar sig och ter sig annorlunda från person till person gentemot en klubb, hund, barn, syskon eller kompis i olika situationer och platser som i Thailand, vid pissrännan, dagis eller i skyttegravarna i ett redan utkämpat krig.

Har ni några andra argument som saknar verklighetsförankring?

Martin

Kommentarer
Postat av: Niklas

Då är ju frågan, vad hade Rögle vunnit på att INTE spela matchen? Om live nation valt att malmö och ett annat lag spelat matchen mot columbus, vad hade Rögle vunnit på det?

2010-04-25 @ 17:16:10
Postat av: Homer Jay

Det finns faktiskt svar i mitt inlägg ovan om man läser lite noga och tänker till. Dessutom så hade man inte tappat all respekt utan varit på god väg att bygga upp den igen i och med de ungas kontraktsskriverier och att man verkligen sätter allvar och verkstad bakom sina ord. Tillbaka till Röglesjälen - match med Malmö...

Ska det vara så viktigt att ha en plojmatch så har man en inlagd under Kennys dag. Den räcker gott.

2010-04-25 @ 22:44:14
URL: http://www.hograsitt.se/
Postat av: Homer Jay

Et tillägg. Förlorar man mer på att spela en match än inte så bör man inte spela den.

Det är dumt att göra saker som man inte behöver och som bara drabbar en negativt i längden.

Det är som att ha oskyddat sex med någon som har en venerisk sjukdom. Gott för stunden men jävligt korkat i längden. Man vinner då, nu och sedan endast stundens njutning.

2010-04-25 @ 22:47:19
URL: http://www.hograsitt.se/
Postat av: Gösta Berling

RBK Blöder

Nu blöder klubben, varje timme som denna hjärndöda debatt pågår läcker missade sponsorkronor ut, spelare vill inte komma! Tycker MIF supportrar hade en poäng. De stödjer ENDAST MIF= nonchalerar matchen och håller fokus på sitt lag i positiv anda. AIA stöd nu ert lag, ge arbetsro, visa vilken positiv kraft ni kan vara. Bortse från saker ni inte kan påverka. Peter&Styrelsen har gjort bort sig det vet alla. Gör nu inte bort er ni också. Samla trupperna-Älska laget-enighet i staden-enighet i leden

2010-04-27 @ 09:28:29
Postat av: research paper

You like such kind of impressions and adventures of such style as I can see now!

2012-04-03 @ 09:07:49
URL: http://iresearchpapers.com/guarantees.php

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Köp mig en kaffe om du uppskattar bloggen. Klick. :D RSS 2.0